За волю і долю України

Сьогодні в нашому НВК відбулась урочиста лінійка і зустріч з бійцями 93 механізованої бригади, які беруть участь в АТО. Лінійка відбулася з нагоди Дня Соборності України. Напередодні зустрічі була проведена учнями НВК благодійна акція на допомогу воїнам АТО. Учні зібрали 5000 грн, на які було придбано спальні мішки, берці і урочисто передали на загальношкільній лінійці бійцям.Воїни АТО відзначили пам`ятними медалями учнів 3 класу, які зібрали найбільше коштів для допомоги.

Цікавою була пресконференція воїнів для учнів 10-11 класів.Старшокласникам було цікаво переглянути відеоряд з місця боїв. Учні дізналися про стан озброєння, забезпечення обмундируванням та харчами бійців. Воїни запевнили, що патріотичний дух на передовій високий. Майбутні захисники Вітчизни були в захваті від мужності, стійкості і патріотизму бійців з передової. Лінійка скандувала "Слава Україні! Героям Слава!","Герої не вмирають - гинуть вороги!".

Кiлькiсть переглядiв: 0

"Навчально-виховний комплекс з інтернатним відділенням "Межиріцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Івана Семеновича Обдули - дошкільний навчальний заклад "Ромашка"

поштовий індекс 51473, пров. Шкільний,6 с. Межиріч, Павлоградський район, Дніпропетровська область, Україна

Дата останньої зміни 28 Січня 2015

Фотогалерея